Gdy świat Classic łączy się z Forever, jego końcowe rankingi są tu archiwizowane na stałe, tylko do odczytu.
Pierwsze archiwum pojawi się po pierwszym połączeniu Classic z Forever.
Jak działają Forever & Classic